STORYN OM

H&M All In, hästen med två ansikten.
Känslig för ljud. Rädd för flaggor. Liten.

På banan: explosiv, fokuserad och snabb. Ivrig att hoppa hindren. En stjärna med stark kärlek för att hoppa snabbt och felfritt.

Så här började sagan om H&M All In…

År 2012 vann en ung ryttare vid namn Nicola Philippaerts Falsterbo Grand Prix med Carlos VHPZ. Vid försäljningen av hästen stod Nicola utan en topphäst. Nicola fick då chansen att prova All In.

"Han var ganska spänd till en början och het över hindren, men han hade enastående kvalitet, och jag kände att han var en av de bästa hästar jag någonsin suttit på. Han har alltid hoppat exceptionellt bra. Till en början var han ganska skygg. Även ett fallande löv fick honom att reagera."

Nicola red honom framgångsrikt i ett år, bland annat under unghäst-VM där All In var en av de bästa i sin ålderskategori. Efter mästerskapet frågade flera ryttare om All In. Men Nicola och hans far kontaktade Peder och erbjöd honom chansen att rida honom.

Peder Fredricson, 1,90 meter lång och därför lite skeptisk mot denna lilla häst, gick med på att prova honom.

"Jag kände från första steget jag tog att det fanns något extraordinärt i honom. Han hade allt. Han var otroligt atletisk och snabbtänkt. Man måste själv hålla sig lugn under omhoppningar. Den minsta framåttänkande tanken och han reagerar."

Efter provridningen sa Peder till H&M All In´s framtida ägare:

"Om vi inte kan köpa H&M All In, kommer jag sluta rida."

Under de följande tio åren var Peder och H&M All In ett av de mest framgångsrika ekipagen någonsin med guld- och silvermedaljer i de olympiska spelen, guldmedalj vid VM och guld- och silvermedaljer vid EM, vilket bland annat även förde Peder till förstaplatsen på världsrankingen.

Den 16 februari 2023 gick H&M All In i pension. Han går nu i hagarna på Peders gård Grevlunda. Men historien slutar inte här.

Som en hyllning till H&M All In startade vi varumärket All In Equestrian med ambitionen att utveckla modet inom ridsporten - inspirerade av hästen som stöpte om ridsporten. Vi skriver ett nytt kapitel i den här fantastiska sagan. Vi vill att du ska vara en del av den.

RIDE
BE YOU
GO ALL IN