HÅLLBARHET

Hållbarhet

På All In Equestrian sätter vi hållbarhet i centrum och strävar efter att göra ansvarsfulla val.

Modeindustrin är resursintensiv och måste drastiskt minska CO2-utsläppen. Vi är en del av H&M-koncernen och tillverkar våra produkter inom koncernens produktionsnätverk. H&M-koncernens mål är att minska utsläppen över hela värdekedjan med 56% till 2030 och 90% till 2040 (mot 2019 års baslinje) och sträva efter att uppnå “net zero”.

Vi måste arbeta på ett mer cirkulärt sätt framåt och skapa nya produkter som är gjorda för att återanvändas. Dessutom öka andelen återvunnet material i våra produkter. En hög andel av utsläppen tillkommeri produktionen. Därför investerar H&M Group i leverantörer för att hjälpa dem att bli mer energieffektiva och gå över till förnybar energi.

Vill du läsa mer, besök https://hmgroup.com/sustainability/.

Våra tankar kring inkludering och mångfald
Mångfald, jämställdhet och inkludering är viktiga frågor för oss. Vårt ambition är att våra produkter ska vara ett sätt för kunden att uttryka sin personlighet, vem henän är eller vilka förutsättningar henhar.

Vi vet att vi inte är perfekta och att vi fortfarande har en lång väg kvar att gå. Men vårt mål är att lära, anpassa oss och bli bättre, varje dag.