Returer & Byten

Här hittar du information om vår policy kring returer och byten samt hur du går tillväga vid retur av en produkt. Returinstruktionerna varierar beroende på var du beställer från.

Dina varor måste vara intakta och oanvända och i samma skick som vid leverans.
Produkterna måste vara i sin originalförpackning och intakta etiketter när du returnerar.

Om du behöver vidare hjälp med dina varor, kontakta gärna vår kundtjänst: support@allinequestrian.com

Vill du byta en vara?
Gör en retur av fel storlek och gör en ny beställning, det är det snabbaste sättet.

Returpolicy
Vi har en returpolicy på 30 dagars returrätt. Vilket betyder att du har rätt att returnera varan inom 30 dagar till oss.

Om du väljer att göra en retur kommer vi att återbetala ordervärdet och kostnaden för leverans. Du kommer dock, om inte annat anges, att debiteras för kostnaden för returen uppgående till 49 SEK för Sverige, 12 EUR för EU, 15 EUR för Norge, UK & CH.

När du returnerar varor, använd det utskrivna returformuläret som är inkluderad i ditt varupaket. Fyll i returformuläret med returorsak och skicka med i paketet tillsammans med returnerad vara. Lämna in paketet med förvalt fraktsätt för din order.

Retur med Budbee Home
Boka en retur genom att klicka på länken du fått av Budbee vid leverans av order eller gå till Budbee appen och klicka på ”boka retur”. Välj därefter dag och tid för din retur att bli upphämtad. Du behöver inte skriva ut en returfraktsedel utan det fixar Budbee vid upphämtning.

Retur med Budbee Box
Boka en retur genom att klicka på länken du fått av Budbee vid leverans av order eller gå till Budbee appen och klicka på ”boka retur”. Följ instruktionerna och lämna ditt paket i vald Budbee Box. Notera att paketet inte kan vara större än paket facket.

Retur med Instabox
Boka en retur genom att klicka på länken du fått vid leverans av order ifrån Instabox eller SMSa ”RETUR” till +46 73-749 42 96 eller gå till instabox.se/return. Följ angivna instruktionerna och returnera ditt paket i valt Instabox skåp.

Retur med Postnord
Fäst din medskickade returfraktsdel över den förbrukade fraktsedeln. Lämna in ditt paket till närmsta Postnord ombud.